Bestuur 2017-06-11T13:24:47+00:00

Het bestuur van Stichting OPEN bestaat uit de volgende personen:

♦  Joost Breeksema (1982): Voorzitter. MA in Filosofie. Werkzaam als projectleider bij Mainline, een organisatie die zich inzet voor harm reduction.

♦  Dorien Tatalas (1983): Oprichtster. MSc Medical Anthropology & Sociology en werkzaam als begeleider in de GGZ.

♦  Erwin Krediet (1984): Vicevoorzitter en secretaris. MSc in Klinische Psychologie.

♦  Raoul Koning (1977): Penningmeester. MSc in Klinische Psychologie. Werkzaam voor het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS) van het Trimbos Instituut.

♦  Mendel Kaelen (1986): Algemeen bestuurslid. MSc in neuro- en gedragswetenschappen. Onderzoekt als PhD student de neurobiologische werkingsmechanismen van psychedelica en MDMA aan Imperial College London.

♦  Pieter Stokkink (1981): Algemeen bestuurslid. MA in Filosofie.